Winkelcentrum Schiebroek

Chocolaterie Le Petit Bonbon

Goedendag, sinds eind maart zijn de deuren van Chocolaterie Le Petit Bonbon geopend. Een droom die voor mij werkelijkheid is geworden en waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan, met een prachtig product van oa La Bohème.

Chocolaterie Le Petit bonbon staat in het teken van het ambachtelijk produceren van verschillende chocolade creaties en produceert geheel biologisch. Enkel en alleen wordt door onze chocolatiers chocolade ingekocht bij Callebaut en proberen daarmee door excellentie in kwaliteit en duurzaamheid zoveel mogelijk waarde voor onze klanten te creëren. Ook zijn zij lid van Cacao Horizons, een initiatief van Callebaut om de leefomstandigheden van lokale cacaoboeren te verbeteren, waar wij veel waarde aan hechten. Kinderarbeid en zelfs slavernij komen nog steeds voor in de verarmde gebieden van West-Afrika en wij willen zoveel mogelijk bijdragen aan verbeteringen in onderwijs en welvaart van lokale cacaoboeren, daarom bij elke aankoop die u doet wordt een deel direct geïnvesteerd in het Cacao Horizons initiatief.

Maatwerk & Ambacht
Onze chocolatiers zijn gespecialiseerd in ambacht en brengt ons in staat om onze producten geheel te kunnen aanpassen aan de wens van de klant. Gewenste chocolade creaties kunnen worden geproduceerd op aanvraag, geen wens is te gek! Naast de chocolade die ze inkopen, streven zij erna de overige ingrediënten ook zo duurzaam en kwalitatief mogelijk in te kopen, zodat zij een uitzonderlijk eindproduct kunnen leveren. In het belang van de klant proberen wij een zo persoonlijk mogelijke aanpak te bieden en streven naar een sfeervolle en servicegerichte chocolaterie.

Ook hebben wij een speciale suikervrije lijn aan ons productassortiment toegevoegd, waarmee we uiteindelijk ook graag verschil willen maken. Verder specialiseren wij in chocolade creaties, relatiegeschenken, bedrijfsgeschenken en logobonbons. Wij bieden de volgende productlijnen aan:

-Bonbons en pralines
-Repen
-Holfiguren
-Maatwerk

Door middel van een ambachtelijk biologisch product en een persoonlijke aanpak maken wij elke chocolade droom werkelijkheid.

Graag tot ziens in de Chocolaterie,

Met vriendelijke groet , Els den Engelsman

Contactgegevens

Kerstroosstraat 7A
3053 EB Rotterdam
Telefoon: 06 40677991

info@lepetitbonbon.nl
www.lepetitbonbon.nl

Openingstijden

maandag gesloten 
di: 12:00 – 17:00
wo-vr: 11:00 – 17:00
za: 10:00 – 17:00
zondag gesloten 

Gerelateerde ondernemers in de buurt