Winkelcentrum Schiebroek

Apotheek Kostense

De apotheek is op 14 april 1951 opgericht aan de Lindesingel te Schiebroek. In oktober 1953 is de apotheek verplaatst naar haar huidige locatie aan de Peppelweg. Uit deze tijd stamt ook ons logo.

Eind 2007 is de apotheek verbouwd waarbij de wensen van onze klanten een belangrijke rol hebben gespeeld. Zo is er meer zitruimte gekomen en is de toegang tot de publieksruimte van de apotheek verbeterd. Medicijnen die door ons klaargemaakt zijn worden nu tot het moment van afhalen opgeborgen in een apparte ladenkast. Ons assortiment aan gratis publieksfolders is vernieuwd en bevindt zich links naast de toegang tot onze spreekkamer. U kunt hierin informatie vinden over de symptomen en behandeling van zelfzorg aandoeningen zoals aambeien, acne, diarree, hoofdluis, hoofdpijn, hooikoorts, koortslip en verkoudheid en griep, maar ook inlichtingen over onderwerpen als astma, bijwerkingen, hoge bloeddruk, kanker en zwangerschap en borstvoeding.

Contactgegevens

Peppelweg 146 D
3053 VG  Rotterdam
tel: 010 4181500

 

Openingstijden

ma t/m vrij: 8:30-17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
 
Door middel van de door ons ontwikkelde medicijnkluisjes is het ook mogelijk om artikelen ‘s avonds of in het weekend af te halen.

Gerelateerde ondernemers in de buurt